ZeroTaxe - companii offshore, deschidere conturi bancare anonime pentru persoane fizice si romane si straine, servicii de secretariat
|
 
Conturi bancare

 

1. DESPRE CONTURILE FIRMELOR OFFSHORE
Pentru a derula in bune conditii activitatile firmei Dumneavoastra offshore, aveti nevoie de un cont bancar care sa ofere toate facilitatile de care aveti nevoie:


a) siguranta deplina
b) operare la distanta prin fax si/sau Internet
c) operare prin telefon
d) carnet de cecuri si card international

Pentru activitatea uzuala a unei firme offshore, aveti nevoie asadar de un cont curent, care in US se cheama de exemplu "checking account" .

Atentie la diferitele paleative (care inlocuiesc prost originalul) oferite de unii intermediari ignoranti sau incompetenti. Acestia vind la preturi deloc neglijabile conturi de investitii, care sunt altceva . Ele nu sunt destinate operatiunilor curente, iar bancile nu agreeaza efectuarea multor operatiuni de cont curent prin intermediul lor. Puteti risca blocarea unor transferuri sau sume in cont, retragerile din aceste conturi efectuindu-se de regula cu un preaviz de citeva zile sau saptamini.

O si (mai) mare bataie de joc sunt "conturile" pe care vi le propun *unii* la Budapesta. Românii naivi, putin invatati cu tehnicile offshore, au inca impresia ca banca trebuie sa fie aproape, sa poata merge la ea. Desigur ca adevaratii oameni de afaceri nu-si mai pierd demult timpul cu drumul la banca, nici macar la cea din orasul lor, de cind exista si in România accesul la conturi prin Internet sau fax.
Revenind la conturile de Budapesta, unul din specialistii internationali in domeniu, Adam Starchild, intr-una din cartile sale (din care aceiasi intermediari români ignoranti au copiat / furat pe rupte pentru documentatiile lor sau chiar unele asha-zise "carti de specialitate"), spunea ca: "I will not elaborate on the Hungarian "competition" to Swiss numbered bank accounts"- remarcati ghilimelele- Adam Starchild, "The Tax Heaven Report", la pagina...13! Cu alte cuvinte, renumitul autor considera ca nu merita sa dea atentie pretentiilor unguresti de a oferii servicii bancare offshore, considerindu-le mai mult o gluma.

2)DESCHIDEREA DE CONTURI IN LETONIA

Conform noilor reglementari bancile din Romania vor raporta lunar Ministerului Finantelor numele, adresele si numarul de cont al tuturor deponentilor din sistemul bancar. Mai exact, din 2004, bancile trebuie sa întocmeasca o uriasa lista cu toate conturile deschise în centrala si în sucursalele bancii.

Dupa ce se va fi terminat acest fisier al conturilor bancare, raportarile lunare catre Ministerul Finantelor vor contine doar informatii despre închiderea sau deschiderea unui anumit cont bancar de catre unul dintre clienti.

Executarea unui cont bancar va atrage dupa sine executarea tuturor conturilor din Romania ale unui client.

Solutia ?! Un cont bancar ANONIM în banci din Letonia

De ce Letonia ?

Pentru ca secretul bancar este respectat de la 1 mai 2004 Letonia a devenit membra UE - dar a negociat mentinerea secretului bancar pentru ca bancile din Letonia ofera un performant serviciu de e-banking contul putand fi administrat din biroul dvs din Romania sau din orice loc unde exista un calculator si o conexiune internet.

Pentru cine deschidem aceste conturi bancare?

pentru persoane fizice române si strãine pentru companii offshore

Trebuie sa calatoriti in Riga pentru deschiderea contului?

Nu. Specimenele de semnãtura si copiile documentelor necesare vor fi legalizate în Bucuresti de catre reprezentantul imputernicit al bancii.

Ce depozit este necesar pentru deschidere contului ?

Contul se va activa dupa transferul a 100 USD, ceea ce reprezinta costul de administrare al contului pentru primul an de functionare.

Cum se administreaza contul?

Contul se va administra prin internet cu ajutorul softurilor de criptare pe care le veti primi în momentul deschiderii contului.

Cat costa deschiderea unui cont ?

Deschiderea contului costa 700 USD. Acest cost include legalizarea specimenelor de semnatura, legalizarea copiilor actelor constitutive ale persoanelor juridice si a pasaportului persoanelor fizice, precum si costul curierului Bucuresti - Riga.

Cum trebuie sa procedati daca doriti deschiderea unui cont în Riga?

Trebuie sa contactati FIRMA la telefon !


Despre noi

Va multumim pentru interesul pe care il manifestati fata de serviciile noastre. Avem o experienta de 13 ani in domeniul conultantei offshore. Consultantii nostrii au fost "pionierii" industriei offshore in Romania.
Conturi bancare

DESPRE CONTURILE FIRMELOR OFFSHORE
Pentru a derula in bune conditii activitatile firmei Dumneavoastra offshore, aveti nevoie de un cont bancar care sa ofere toate facilitatile de care aveti...
Offshore

Pentru a inregistra o firma offshore, trebuie sa:
1) alegeti zona de inregistrare a firmei.
În functie de cerintele afacerii Dvs, putem sa va indicam cea mai buna solutie pentru cazul ...